Pohjarakentamisen ja maanalaisen rakentamisen osaaja

Destia Engineering oy (ITS-Vahvistus) on pian 25 vuotta toiminut pohjarakentamisen ja kalliorakentamisen vahva osaaja. Suoritamme ammattitaidolla kaikki kaivantojen tuentatyöt, pohjanvahvistustyöt sekä tunnelinrakennus- ja kallionlujitustyöt.

Roolimme rakennushankkeissa vaihtelee päätoteuttajasta erikoisurakoitsijaan sen mukaan onko tilaajamme loppukäyttäjä vai yleisrakennusliike. Yhteistä kaikelle toiminallemme on kuitenkin ammattitaito, kyky tuottaa asiakkaalle innovatiivisia ratkaisuja sekä kyky pysyä budjetissa ja aikataulussa.

Osaavat ammattilaiset, luotettavuus ja korkea laatu ovat ominaisuuksia, joiden takia asiakkaamme valitsevat meidät yhteistyökumppanikseen yhä uudestaan. Monivuotinen kokemus vaativista hankkeista niin teollisuus-, yhdyskunta- kuin liikerakentamisenkin alueilta takaa asiantuntevan otteen ja näkemyksen siitä, mikä on paras tapa toteuttaa hankkeet menestyksekkäästi.

Ota yhteyttä meihin jo hankkeesi mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Siten pääset hyödyntämään heti alusta alkaen kaikkein kustannustehokkaimpia pohjarakentamisen ja kalliorakentamisen ratkaisuja.

Yrityksellämme on Bureau Veritaksen sertifioima ISO 9001:2008 laadunhallintajärjestelmä sekä keskeisten tuotealueidemme RALA-pätevyydet.

 

 

       
Erikoisurakointi Pääurakointi Yhteystiedot Verkkolaskut
Destia Engineering Oy
Puhelin: 0201 550 650
Fax: 0201 550 699

Verkkolaskuosoite: FI8720511800041891
Operaattori: Nordea (NDEAFIHH)
Aineistomuoto: Finvoice