Osana erikoisurakointipalveluitamme suoritamme ponttausta korkeataajuustäryttimellä. Ponttivasaramme on muuttuvataajuuksinen, eli varioiva. Kyseinen laitetyyppi mahdollistaa pontituksen olemassa olevien perustusten ja rakenteiden välittömässä läheisyydessä aiheuttamatta niille vaurioita.

Tehokkaan laitteistomme avulla ponttaustyöt onnistuvat hyvin myös vaikeissa pohjaolosuhteissa, eikä myöskään pontin koko tai pituus muodostu esteeksi.

Korkeataajuusvibran avulla asennetut ja maasta ylös otetut pontit säilyvät muihin menetelmiin verrattuna ehjempinä. Siten ponttien käyttökertojen määrä kasvaa samalla kun huolto- ja korjaustarve vähenevät.

Ponttien hankinta sovitaan aina erikseen, mikäli asiakkaalla ei ole omaa ponttivarantoa avustamme asiakasta ponttien ja muiden tukiseinäkomponenttien hankinnassa tai vuokraamisessa. Ja mikäli asiakas niin haluaa, teemme myös koko ponttiseinän valmiiksi avaimet käteen -periaatteella, eli ponttauksen lisäksi asennamme myös ankkurit ja rautarakenteet (eli mm. vaakapalkit ja ankkurikotelot) sekä tiivistämme ponttiseinän alapään suihkuinjektoinnilla (jet grouting).

       
Erikoisurakointi Pääurakointi Yhteystiedot Verkkolaskut
Destia Engineering Oy
Puhelin: 0201 550 650
Fax: 0201 550 699

Verkkolaskuosoite: FI8720511800041891
Operaattori: Nordea (NDEAFIHH)
Aineistomuoto: Finvoice