Ankkuroinnilla vakautta rakenteisiin.

Ankkuroinnilla varmistetaan rakenteiden paikallaan pysyminen sekä työnaikaisesti että pysyvästi, aina kunkin kohteen vaatimusten mukaan. Tavanomaisimpia työnaikaisia ankkuroituja rakenteita ovat kaivantojen tukiseinät. Esimerkiksi ympäröivien katujen ja rakennusten stabiliteetti on varmistettava ankkuroidulla tukiseinällä silloin, kun niiden läheisyyteen tehdään rakennuskaivanto. Ankkurivoimat viedään joko maahan tai kallioon kunkin rakennusympäristön pohjarakennusolosuhteista riippuen.

Pysyvät ankkurit puolestaan jäävät osaksi lopullista rakennetta. Pysyväksi mitoitetulla ankkurilla on oltava muiden rakenteiden kanssa yhdenmukainen käyttö- ja korroosionkestoikä.

ITS-Vahvistuksella on kattava osaaminen ankkurointitöistä. Suoritamme kaikki maa-, kallio-, pohja- ja perustusrakentamisen pysyvät ja työnaikaiset ankkurointityöt vahvalla ammattitaidolla. Ankkuroinneissa käytämme sekä vaijeri- että tankoankkureita. Käyttämämme ankkurit ovat alan johtavia merkkituotteita, kuten Gewi, Dywidag, Mac Alloy, SAH, Ischebeck Titan ja Mai.

Monipuolinen kalustomme soveltuu kaikkien ankkurikokoluokkien asentamiseen kaikissa olosuhteissa, myös ahtaissa tiloissa. Ankkurointitöiden yhteydessä teemme tarvittavat vesipainekokeet, injektoinnit, aukiporaukset sekä jännitystyöt omalla kalustollamme aina 2600 kN saakka.

Vuosien kokemus ja vahva halu palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla tuottavat onnistuneen ja tarkoituksenmukaisen lopputuloksen.

       
Erikoisurakointi Pääurakointi Yhteystiedot Verkkolaskut
Destia Engineering Oy
Puhelin: 0201 550 650
Fax: 0201 550 699

Verkkolaskuosoite: FI8720511800041891
Operaattori: Nordea (NDEAFIHH)
Aineistomuoto: Finvoice