Pääurakointi

Erikoisurakointi

Vaativat maanalaisen rakentamisen ja pohjarakentamisen kokonaistoimitukset ovat ydinosaamistamme. Otamme mielellämme koko hankkeen hoitaaksemme, erityisesti silloin kun hankkeeseen sisältyy erikoisurakointimme palveluita.

Vahvan projektijohtokokemuksemme ja yhteistyökumppaniverkostomme avulla hankkeet toteutuvat kustannustehokkaasti ja erikoisosaamisemme ja -kalustomme ansiosta toteutuksen aikana paikalla oleva ongelmanratkaisu- ja reagointikapasiteetti on omaa luokkaansa.

Toimimme jatkuvassa ja tiiviissä yhteistyössä sekä paikallisten että valtakunnallisten yleisrakennusliikkeiden kanssa koko Suomen alueella.

Hankkeiden erilaisista toteutusmuodoista johtuen yhtä usein kuin olemme alihankkijana yleisrakennusliikkeelle, suoritamme erikoisurakointityön suoraan rakennuttajalle tai loppukäyttäjälle.

Hankemuodosta riippumatta saavat asiakkaamme aina hyödynnettäväkseen osaamisemme ja kokemuksemme sekä kattavan erikoiskalustomme.

Erikoisurakointipalvelumme kattavat maa-, kallio-, ja betonirakenteiden vahvistamisen ja tiivistämisen sekä kaivantojen tukemisen ja paalutus-palvelut .

 

   
       
Erikoisurakointi Pääurakointi Yhteystiedot Verkkolaskut
Destia Engineering Oy
Puhelin: 0201 550 650
Fax: 0201 550 699

Verkkolaskuosoite: FI8720511800041891
Operaattori: Nordea (NDEAFIHH)
Aineistomuoto: Finvoice